Afbeelding
Foto: Shutterstock

Digitaal ondernemersontbijt Moerdijk met arbiter Bas Nijhuis

Door: Monique Jansen OUD Economie

Vanuit vertrouwen op je doel af. Daarover vertelt toparbiter Bas Nijhuis tijdens het twaalfde Ondernemersontbijt van Moerdijk op donderdag 1 april. Dit jaar vindt het ontbijt online plaats voor Moerdijkse ondernemers. Nijhuis vertelt over het omgaan met druk en hoe je dan toch dicht bij jezelf blijft. Zo ga je vanuit vertrouwen op je doel af.

Het ontbijt begint om 08.15 uur en duurt ongeveer een uur. Deelnemers ontvangen het ontbijt bij de ondernemer thuis of op het bedrijf. Bij aanmelding moet het adres worden vermeld, zodat het ontbijt thuis kan worden afgeleverd. Bezorgen is buiten de gemeente Moerdijk niet mogelijk, dan wordt een tegoedbon verstrekt voor een ontbijt bij hotel Golden Tulip in Zevenbergen. Er zijn maximaal 150 plekken beschikbaar.

 Aanmelden betekent live deelnemen en het ontbijt in ontvangst nemen. Wethouder Danny Dingemans is verguld met de komst van Nijhuis: “Dit thema spreekt mij erg aan, ook als docent sociale wetenschappen. Ik waardeer het als mensen karakter tonen, wanneer ze gaan staan voor de dingen waar ze in geloven. Eigenheid is belangrijk omdat je daarmee iets unieks kunt toevoegen.”



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief