Afbeelding
Foto: Ties Steehouwer

Havenkoor Fortitudo brengt 'A Meezing Night Revival'

Algemeen

WILLEMSTAD - Zaterdagavond 23 maart organiseert het Willemstads Havenkoor Fortitudo het voorjaarsevenement “A Meezing Night Revival” in Buurthuis Irene aan de Grimhoek in Willemstad.

Het is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij Fortitudo haar deuren opent voor oud-leden, donateurs en alle belangstellenden. De toegang is gratis. De avond begint om 19.30 uur en duurt tot 24.00 uur.

Fortitudo en het smartlappenkoor Dolorcanto uit Zevenbergen maken er samen een muzikale avond van waarbij alle gasten uitgenodigd worden mee te zingen. Na een gezamenlijk optreden wordt de avond afgesloten met een gezellige afterparty. Ook wel eens in een koor willen zingen? Bezoek deze avond om de sfeer te proeven.

Havenkoor Fortitudo heeft geen ledenstop meer. Ook is er weer ruimte voor uitbreiding van de muzikale begeleiding o.a. accordeonisten. Fortitudo oefent op de 1e en 3e maandagavond van de maand van 20.00 tot 22.00 uur in het clubhuis van de Watersport Vereniging Willemstad in het Maritieme Verenigingsgebouw “De Campagne”, Lantaarndijk 4 te Willemstad. Voor meer informatie secretaris@havenkoorfortitudo.nl. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief