determinato-medium
determinato-medium

Determinato presenteert concert '75 jaar vrijheid'

  Cultuur

KLUNDERT - Muziekvereniging Determinato presenteert zaterdagavond het concert '75 jaar vrijheid' met Koor & More. Dit nieuwe onderdeel van Determinato beleeft haar debuut. 


Ook laat solozangeres Marieke Ewoldt van zich laten horen met orkestbegeleiding en Koor & More als backing vocals. Koor & More ontstond nadat een groot deel van deze leden eerder meededen in het projectkoor bij de productie Passie in Klundert. Het enthousiasme was zo groot dat besloten is om door te gaan als koor. Inmiddels telt deze groep ruim twintig leden die met passie elke donderdagavond repeteren in De Stad Klundert.

Herdenken 

Deze bijzondere muziekavond begint met een stukje herdenking. Er zal een muziekbewerking gespeeld worden met als titel 'The Story of Anne Frank'. Bij dit stuk zullen indrukwekkende beelden vertoond worden op een groot scherm boven het orkest.

Tijdens dit eerste deel van de avond zijn er ook beelden van vredesmissies overal in de wereld. Daarbij muziek uit de film Band of Brothers met een voice-over die vertelt over die missies. Verder zullen er verhalen verteld worden en herinneringen opgehaald over de oorlogstijd in Klundert. Na de pauze viert Koor & More de vrijheid met een feestelijk programma. Daar zullen onder meer de liedjes van Vera Lynn vertolkt worden en klassiekers zoals Think! en I've got the music in me. 

Speciaal en onvergetelijk

De kaartverkoop is al gestart. Het belooft een hele speciale en onvergetelijke avond te worden met muziek, beeld en verhalen. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Primera Van den Berge, Voorstraat 30 in Klundert. Het aantal plaatsen is beperkt en vol is vol. Voor degenen die niet in de gelegenheid zijn om kaarten te halen bij Primera, kunnen eventueel reserveren via e-mail info@determinato.nl. De eventuele resterende kaarten worden voor het concert aan de zaal verkocht. Het concert vindt plaats in De Stad Klundert en begint om 19.30 uur. 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief