Foto: Politie.nl

Man (25) rijdt zonder rijbewijs tuintjes in aan Arembergstraat: slaat rennend op de vlucht

  Politie

ZEVENBERGEN - Een 25-jarige man uit Zevenbergen is vrijdagavond aangehouden nadat hij met zijn auto door twee tuinen was gereden. Er vielen geen gewonden.


Omstreeks 21.10 uur zagen ooggetuigen een auto gelanceerd worden nadat deze met hoge snelheid over een verkeersdrempel in de Arembergstraat was gereden. Via een tuin kwam de auto vervolgens tot stilstand in de tuin ernaast. Twee inzittenden van de auto renden weg en lieten de auto achter in de tuin.

Er raakte niemand gewond. Wel was er veel materiële schade. Beide bewoners hebben aangifte gedaan van het verlaten van de plaats van het ongeval zonder dat dat de bestuurder zijn identiteit achterliet. 

De getuigen konden een goed signalement van de verdachte bestuurder geven. Hierdoor kon de man in de Bourgondiëstraat worden aangehouden. De man is overgebracht naar een politiebureau en wordt daar gehoord. Uit onderzoek bleek dat de man geen rijbewijs heeft.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES 

Vacatures

Allround medewerker

Moerdijk

bezorgers weekkrant

Akmkerk, Hank, Veen, Nieuwendijk

Magazijnmedewerkster

Klundert

Receptionist, conciërge en leerpleinbeheerder

Roosendaal

Bezorgers

Bergen op Zoom / Roosendaal