<p>Enthousiaste deelnemers aan de 3 puzzelroutes.</p>

Enthousiaste deelnemers aan de 3 puzzelroutes.

(Foto: ouders van leden)

AZTVhoudt puzzelpaastocht voor alle leden

  Sport en Vereniging

ZEVENBERGEN - Op 2e paasdag heeft AZTV voor al haar leden een puzzelpaastocht gehouden. In de vroege ochtend werd door een aantal TL-ers een fietsroute en een wandelroute uitgezet. Op de routes waren letters te vinden die samen een zin vormden. Deze zin kon worden ingezonden en uit alle goede inzendingen zijn 3 winnaars getrokken die een attentie van AZTV hebben ontvangen.


Voor de allerkleinsten waren er kuikentjes te vinden op de Noord en Zuidhaven die door de peuters en hun ouders geteld moesten worden. Bij het doorgeven van het goede aantal kuikentjes kregen de peuters een mandje met kuikentjes en paaseitjes erin van hun juf. De meeste peuters vonden het alleen al een feest om hun juf weer te zien na zo’n lange tijd.

Ondanks het 4 seizoenen op één dag weer, konden we toch nog de nodige leden met ouders, broertjes en/of zusjes verwelkomen. Door de harde wind waren er hier en daar wel wat letters weggewaaid, maar dat mocht de pret niet drukken. Onderweg was er voor iedereen een kleine traktatie en uiteindelijk hebben we toch alleen maar lachende gezichten gezien van onze leden en hun ouders.

Er was één lid die de fietsroute per skeelers aflegde, een hele prestatie voor zo’n jong meisje. Knap gedaan Sarah!!!

Naast de puzzelroutes konden de leden ook nog een foto insturen met als thema: Turnen en Pasen. De 3 leukste foto’s zijn beloond met eveneens een attentie van AZTV.

Wij kijken terug op een geslaagde en gezellige dag. Iedereen bedankt voor het enthousiasme waarmee jullie hebben deelgenomen.

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=internetbode.nl/moerdijk&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;