De bijrijder kwam bekneld te zitten en moest bevrijd worden door de brandweer.
De bijrijder kwam bekneld te zitten en moest bevrijd worden door de brandweer. (Foto: HVZeeland)

Auto wordt gespiest door houten vangrail in Wemeldinge: twee gewonden

  112 Meldingen

WEMELDINGE - Er vond zaterdagavond 3 november rond 20.25 uur een bizar ongeluk op de Steldijk plaats. Een auto reed frontaal in op de houten vangrail. Hierbij raakten twee van de vier inzittenden gewond. 


De 55-jarige bestuurder uit Wemeldinge verloor vermoedelijk de macht over het stuur en vloog op de Binnendijk met de Steldijk uit de bocht. De auto raakte hierdoor frontaal de vangrail, die uit houtstammen bestaat. Deze gingen dan ook regelrecht de auto in. Hierdoor kwam de bijrijder bekneld te zitten in de auto. De brandweer bevrijdde de bijrijder uit de benarde situatie. Een passagier achter in de auto raakte gewond en werd onder medische behandeling gesteld. De vierde passagier raakte niet gewond. 

De bestuurder werd in eerste instantie aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed. Tijdens een ademanalyse blies hij 160 ug/l. Daarom wordt hij niet vervolgd. De politie onderzoekt nog over er sprake was van gevaarlijk rijgedrag en kijkt onder meer naar snelheid.  
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief