Foto: HVZeeland

Auto te water vanaf Oesterdam (N659) tussen Rilland en Tholen

  112 Meldingen

RILLAND - Een automobilist is vrijdag aan het einde van de middag in het water beland bij de Oesterdam (N659) tussen Rilland en Tholen. De bestuurder was de macht over stuur kwijtgeraakt en schoof daardoor van de weg af.


De automobilist raakte rond 17.00 uur de macht over het stuur kwijt op de Oesterdam tussen Rilland en Tholen. De chauffeur reed eerst door de linkerberm waarna de bestuurder aan de rechterkant van de weg de dam af reed. Uiteindelijk kwam de auto in het water tot stilstand. Duikers van de brandweer hebben de bestuurder uit de auto gehaald waarop deze met spoed in een ambulance naar het ziekenhuis is gebracht.

De brandweer zocht uit voorzorg nog naar mogelijke andere inzittenden. Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland gaf de chauffeur van de auto eenmaal op de kant aan dat hij alleen in de auto zat. Voor het politieonderzoek werd de weg tijdelijk afgesloten. Rond 18.30 uur werd de Oesterdam weer vrijgegev en waarop het verkeer weer door kon rijden.

Vanwege het incident was het scheepvaartverkeer ter plekke ongeveer een half uur gestremd.

Robbert Temmen
 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>