Afbeelding
Foto: Benno Titheru

Record aan deelnemers badminton toernooi in Kruiningen

Door: Sandra Broosus Sport en vereniging

KRUININGEN - Badminton club Rillandia Smashers organiseert 3 februari haar 8de gezellige senioren toernooi in de Reimerswaalhal te Kruiningen.

Dit jaar hebben we een record aan deelnemers uit Zeeland en o.a. Brabant. Het toernooi begint om 8:30 ook in de avond zal nog worden gebadmintond. De recreant kan hier spelen, maar ook vele competitie spelers doen mee. Spelers worden verdeeld in diverse categorieën en spelen in een poule diverse wedstrijden, eventueel met finale partijen erna. Er zullen competitie spelers strijden die in de hoogste district klassen van Zuid-West en Brabant spelen. Badminton op hoog niveau dus voor dubbels, mixen en enkelspel. Het toernooi is online te volgen via: http://badmintonnederland.toernooi.nl. U zoekt dan verder via de naam van het toernooi: Het open Reimerswaals Versteeg Fleet toernooi 2018. Tijdens het toernooi kunnen deelnemers en geïnteresseerden een bezoek brengen aan de stand van Fleet voor materiaal en racket bespanning.
Badminton is een snelle sport die in de zomer vaak buiten wordt geoefend. Wilt u de sport badminton eens meemaken, kom dan eens kijken op het toernooi.
Interesse voor badminton? Kijk eens op onze website voor meer info: http://www.bcrillandiasmashers.nl/
Elke donderdagavond is onze vereniging actief met de badminton in de Reimerswaalhal in Kruiningen. Op deze avond hebben we alle 7 banen tot onze beschikking. Naast training voor jeugd en competitie spelers kan er ook lekker vrij worden gespeeld. Natuurlijk is er ook tijd voor een hapje en een drankje in de kantine van de hal.
Op woensdagmiddag is er een groepje senioren die lekker recreatief badmintonnen. De spelmiddag is van 14.30 tot 15.30 uur in de Reimerswaalhal. In de gymzaal in Rilland is het mogelijk om te badmintonnen op dinsdagavond van 20.00 tot 21.30 uur.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief