Vlnr: Selina, Noa, Tess, Yinthe en Joni.
Vlnr: Selina, Noa, Tess, Yinthe en Joni.

Zeven medailles voor Olympia Kapelle

Door: Anja Dockx Sport en vereniging

KAPELLE - Afgelopen zaterdag 10 maart hadden een grote groep meiden uit de 5e Divisie van Gymnastiekvereniging Olympia Kapelle hun 2e voorwedstrijd in Prinsenbeek. Middels deze wedstrijd kunnen ze zich plaatsen voor de regio en toestelfinales.

Heel wat meisjes zijn al zeker van een plaats in de regio- of toestelfinale omdat ze hoog geëindigd zijn. Voor de jongste meisjes niveau Instap D2 was er zelfs een heel Olympia podium: Tess Koomen een 1e plaats, Yinthe Neels een 2e plaats en Noa van der weiden een 3e plaats. Geweldig!
Selina de Leeuw viel net naast het podium met een 4e plaats, Joni van Ham eindigde op de 8e plaats. Ze vergat een onderdeel op vloer te doen en dat kostte haar wat puntjes.
Bij de Jeugd D2 werd Rebecca de Beule knap 2e, Yara Leenknegt en Lyonne Ganzeman respectievelijk een 5e en 6e plaats.
Charlotte Moeleker turnde in de categorie Junior F. Bij de 1e voorwedstrijd liep ze een blessure op en kon haar wedstrijd toen niet meer verder turnen. Zaterdag heeft ze dat helemaal goed gemaakt met een 3e podium plaats.
Iris Baaij werd in de categorie pupil 1 D2 knap 3e en Jada Lois van Ham (pupil 2 D2) scoorde ook een 3e plaats. Charlotte Duine eindigde op een 9e plaats in dezelfde categorie. Fabienne Schrier (senior E) eindigde op een 8e plaats.
Bijna in iedere categorie is er wel een podiumplaats behaald. Geweldig gedaan. Ze zijn allemaal in de top 10 beland, dat is een hele prestatie!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief