Afbeelding

Het CapsNobel Kapelle Open 2017

Sport en vereniging

KAPELLE - Afgelopen week is de 3e editie van het CapsNobel Kapelle Open en de prékwalificatie van Driekleur Challenger Zeeland georganiseerd. Naast het recreatieve tennistoernooi voor alle leeftijden en categorieën is het traditionele openingstoernooi van de Zeeuwse kalender in Kapelle ook het wildcardtoernooi voor Driekleur Challenger Zeeland.

Afgelopen week hebben 120 regionale spelers gestreden om de finaleplaatsen. Tijdens de wildcards finales bij de dames $ 25.000 heeft Mandy Wolfert uit Zeeuws-Vlaanderen de felbegeerde wildcard van het enige Zeeuwse internationale toptennistoernooi die van 1 t/m 9 juli gehouden zal worden op het tennispark van MLTC te Middelburg gewonnen. Bij de heren streden Daniel de Jong en Tim van der Horst tegen elkaar. In een spannende driesetter won de Utrechtse Tim van der Horst met een rating 1.2 met 6-2 3-6 en 6-3 van Daniel de Jong met een huidige rating van 1.9.

De organisatie kijkt zeer tevreden terug op het gehele toernooi met de wildcard wedstrijden als hoogtepunt. Het Kapelse toernooi zal volgend jaar zeker weer een vervolg krijgen.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief