Foto: Annet Eekman

Wil jij gratis naar de ijsbaan in Goes?

GOES - Wie in december en januari wil schaatsen hoeft niet te wachten op natuurijs. Van vrijdag 7 december tot en met zaterdag 5 januari ligt er een schaatsbaan op de Grote Markt. Weekblad de Bode en Zeeland houdt van Schaatsen geven gratis kaartjes weg.


Vorig jaar kon jong en oud ook schaatsen in Goes, maar toen slechts twee weken. Nu duurt het ijsplezier twee keer zo lang. Patrick Gabriëlse van Vita Event is daar blij mee. “De ijsbaan ziet er ongeveer hetzelfde uit als vorig jaar, met een kerstboom in het midden, maar ligt er langer. Dat maakt het voor iedereen leuker”, zegt hij. Het is voor hem zijn tweede jaar in Goes.

Traditie

In Middelburg begint hij deze week aan zijn dertiende jaar. Daar is het inmiddels een echte traditie en wordt het met het jaar drukker. “Mensen verlangen naar het nostalgische”, zei Gabriëlse eerder. “Zo’n ijsbaan roept dat gevoel op.” Waar de ijsbaan in Middelburg al jaren het centrum is van allerlei winterse activiteiten is deze dat in Goes (nog) niet. “Daar gaat het vooral om het schaatsen. Kinderen van alle basisscholen uit Goes en omgeving komen schaatsen. Daarnaast hebben we al de nodige feestjes en teams kunnen zich inschrijven voor ons curlingtoernooi.”

Kaartjes

De ijsbaan in Goes is vanaf volgende week vrijdag (7 december) dagelijks geopend tussen 9.00 uur en 22.00 uur. De stichting Zeeland houdt van Schaatsen en Weekblad de Bode geven 50 keer twee kaartjes weg, waarmee je vier uur op de ijsbaan mag.

Het enige wat je moet doen is een mailtje met naam en adres sturen naar ijsbaanactie@internetbode.nl.

Meer: www.zeelandhoudtvanschaatsen.nl/goes.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

Heftruckchauffeur

Kruiningen

Zelfstandig Werkend Kok

Vlissingen

Verkoop binnendienst

\'s-Gravenpolder

Schoonmakers m/v

Oostkapelle

Verzorgenden IG

Goes - Hansweert - Krabbendijke - Kruiningen - Yerseke - Rilland

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief