Leden van de wedstrijdspringgroep Isa, Charlotte, Meike, Julia, Inge en Angela.
Leden van de wedstrijdspringgroep Isa, Charlotte, Meike, Julia, Inge en Angela.

Plaatsingswedstrijd voor NK springen in Nunspeet

Sport en vereniging

KAPELLE - Afgelopen weekend was de plaatsingswedstrijd voor het NK individueel springen in Nunspeet. De wedstrijdspringgroep van G.V. Olympia Kapelle deed daar ook aan mee.

Per toestel konden ze zich plaatsen voor een plaats in deze NK finale in de Ahoy in Rotterdam 22 juni. En wat hebben ze het toch allemaal weer fantastisch gedaan, er zijn heel veel finaleplaatsen behaald, in deze enorm grote deelnemersvelden van soms wel meer dan 70 deelnemers zijn sommige van jullie heel hoog geëindigd super knap. Zowel de jeugd als de junioren in het A en B niveau hebben finaleplaatsen behaald, per onderdeel de airtrack, minitrampoline en pegasus konden ze zich kwalificeren.

Amy Quakkelaar, Meike van Belzen en Julia van Liere hebben zich bij de junioren voor alle 3 de onderdelen geplaatst, Isa van Waarde en Angela Jansen voor 2 onderdelen en ook Giovanni Minnaard bij de heren junior heeft zich geplaatst voor 2 onderdelen. Iris Goedegebure heeft zich voor 1 onderdeel weten te plaatsen.

Bij de jeugd wisten Lisa Raadtgever en Tess van Waarde zich ook voor alle 3 de onderdelen te plaatsen, Jada Lois van Ham voor 2 onderdelen en Sanne Rijswijk voor 1 onderdeel, bij de senioren wist Melanie Nieuwenhuize zich te plaatsen voor 2 onderdelen. Nog een paar weekjes hard trainen en dan kunnen we knallen met z’n allen tijdens het grote finaleweekend in Ahoy.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief