Gewonden bij botsing op Molendijk bij Yerseke
<p>De auto&#39;s botsten op elkaar bij de kruising van de Molendijk met de Molendijkseweg bij Yerseke.</p>

De auto's botsten op elkaar bij de kruising van de Molendijk met de Molendijkseweg bij Yerseke.

(Foto: HV Zeeland)

Gewonden bij botsing op Molendijk bij Yerseke

YERSEKE - Twee personen zijn woensdagmiddag gewond geraakt bij een kop-staartbotsing tussen auto’s op de Molendijk in Yerseke.


Ter hoogte van de kruising met de Molendijkseweg kwamen rond 12.30 uur twee personenauto’s en een bestelauto met elkaar in botsing. Er kwamen drie ambulanceteams ter plekke om de verschillende betrokkenen te onderzoeken. Twee personen zijn naar het ziekenhuis gebracht. Over de aard en de ernst van hun letsel is niets bekend.

De bestelauto kon verder rijden, maar de andere twee voertuigen zijn weggesleept. Vanwege het ongeluk was de weg ter plekke deels gestremd. De politie en wegbeheerders probeerden het verkeer om beurten langs de ongevalslocatie te leiden, maar desondanks ontstonden er lange files. Rond 13.30 uur konden de auto’s worden afgevoerd.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=internetbode.nl/reimerswaal&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;