Foto: Shutterstock

Kerstengelen brengen weer licht in Rilland

RILLAND - Ook dit jaar komen er kerstengelen naar Rilland om attenties rond te brengen.


De bezoekjes van de engelen zijn een idee van Jooske Crucq en Forra Beeke. ‘Het is een leuke manier om naar elkaar om te zien in deze mooie tijden, die voor sommige mensen juist ook eenzaam of op een andere manier moeilijk kunnen zijn’, vertelde Crucq vorig jaar over de eerste editie.

Kaart

Dorpsbewoners kunnen tot zondag 29 november adressen aandragen. De engel laat hier een attentie achter om de bewoners te laten merken dat er aan hen gedacht wordt. Dat kan bijvoorbeeld iets creatiefs zijn, zoals een kaart of bijzondere tekst. Het blijft geheim wie de engel is. 

Vorig jaar kregen zo’n tachtig Rillanders iets in de brievenbus gestopt of aan de deur gehangen. ‘We zijn verbaasd over de hoeveelheid aanmeldingen’, zei Crucq destijds. 

Adressen aanmelden kan tot zondag 29 november bij Jooske Crucq, via mail: jooskecrucq@kpnmail.nl of tel. 0113-551817 en 06-30155544.

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

Transportplanner

Vlissingen

Werkvoorbereider en extra monteurs

Heinkenszand

Meerdere vacatures

Lewedorp

Bezorger

Omgeving Vlissingen en Middelburg

Kom werken bij kinderopvang

Middelburg