Naterop hoopt dat Kapelle zich niet laat leiden door pessimisme
Foto: Marieke Lodder

Naterop hoopt dat Kapelle zich niet laat leiden door pessimisme

KAPELLE - Burgemeester Fons Naterop van de gemeente Kapelle maakt zich zorgen over de polarisatie in de samenleving.


Social media spelen daarbij een belangrijke rol, vindt hij. Dat zegt hij in een nieuwjaarsboodschap aan de inwoners. “De stelligheid waarop feiten in een eigen mening worden gegoten en een eigen beeld en waarheid krijgen, mag niet de waarden aantasten waar we uiteindelijk allemaal voor staan. Waarden die gebaseerd zijn op respect voor de ander, saamhorigheid, omzien naar elkaar, inlevingsvermogen en opkomen voor de zwakkeren in onze dorpsgemeenschappen.” 

Warmte

Naterop is blij dat het in Kapelle meevalt en dat hij veel ‘warmte en betrokkenheid’ ziet. “Ook binnen het onderwijs en bij de ondernemers is veel creativiteit en inzet getoond om er het beste van te maken.” 

Hij hoopt dat de inwoners zich niet laten leiden door pessimisme en doemdenken. 2021 biedt ondanks het sombere begin aanknopingspunten. “Hopelijk zullen de vaccins datgene brengen wat we ervan verwachten. Ik heb daar alle vertrouwen in”, aldus de burgemeester. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>