‘Een bankstel neem je niet mee bij een afhaalpunt’
<p>Kees en Dani&euml;lla van de Linde-Pieterse van Pieterse Wonen & Slapen.</p>

Kees en Daniëlla van de Linde-Pieterse van Pieterse Wonen & Slapen.

(Foto: Privébezit)

‘Een bankstel neem je niet mee bij een afhaalpunt’

WEMELDINGE - De werkdagen van Kees en Daniëlla van de Linde-Pieterse van Pieterse Wonen & Slapen in Wemeldinge zien er door corona helemaal anders uit. “Vroeger was mijn man van het meten en advies geven en ik stond in de winkel”, vertelt Daniëlla. “Nu is hij de hele dag aan het bezorgen, want we gaan nog meer naar de klanten toe.” 


Van de mogelijkheid om met een afhaalpunt te werken, gaat het ondernemerspaar gebruik maken, al zet dat voor hun zaak niet veel zoden aan de dijk. “Dat kan voor kleine spulletjes, maar een bankstel kom je niet zelf ophalen.” Om daarin klanten zoveel mogelijk tegemoet te komen, brengen ze wel onder meer fauteuils naar de klanten, zodat ze die thuis kunnen testen. “Daardoor is het voor mijn man wel drukker, hij is de hele dag op route.” 

Telefonisch

Daniëlla is in de winkel, ook al is die gesloten. “Je moet er zijn, bijvoorbeeld voor de leveranciers die dagelijks komen. En we vinden het belangrijk om telefonisch bereikbaar te zijn. Als klanten dan vragen naar een product, is het toch handig om erbij in de buurt te zijn.” 

Het is volgens Daniëlla een geluk dat het assortiment van haar onderneming breed is, van zonwering en meubels, tot vloeren en gordijnen. “We hebben alles op het gebied van woninginrichting, behalve verf en behang. Daardoor kunnen we gelukkig altijd wel verkopen. We doen nu veel met stoffering, alleen meubels verkopen we een stuk minder. Die wil je toch bekijken en uitproberen in de winkel.”

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=internetbode.nl/reimerswaal&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;