Jacqueline Riedijk van Colour Your Heart.
Jacqueline Riedijk van Colour Your Heart.

In balans door coaching van Colour Your Heart

Door: redactie Bedrijvig Nieuws

KAPELLE - Jacqueline Riedijk van Colour Your Heart in Kapelle is professioneel coach/trainer en hulpverlener en werkt vanuit haar hart. In haar praktijk biedt ze verschillende methoden aan om mensen te helpen om hun talenten en gaven te (her)ontdekken.

DOOR ELLEN DE VRIEND

Jacqueline begon in 2017 met de opleiding voor coach bij ICM en specialiseerde zich daarna als TotalBalance seniorcoach bij Carianne Ros. Ook volgde ze de training Persoonlijkekracht®. In haar praktijk werkt ze gepassioneerd en met compassie vanuit haar hart en via een holistische methode. Het intakegesprek is gratis. Ook om te zien of er een ‘klik’ is. Veelal komen mensen haar praktijk binnen omdat ze zichzelf zijn kwijtgeraakt. “Mensen verlangen vaak naar meer rust, een leven dat lichter aanvoelt en willen ontdekken wie ze zelf zijn. We bekijken dan via welke methode we het beste kunnen gaan werken. Vaak is dat TotalBalance. Dat heeft mijn persoonlijke leven ook veranderd,” vertelt Jacqueline. “Samengaan we daarna aan de slag en loop ik een tijdje mee om de knelpunten en drijfveren inzichtelijk te krijgen. Ik vind het belangrijk om dichtbij jezelf te blijven en je hart te volgen.”

Total Balance
Tijdens het Total Balance coaching traject leren cliënten om het beste uit zichzelf te halen en hun koers te bepalen. “Een zoektocht naar jezelf en je plek op deze wereld. Daarbij komen heden, verleden en toekomst aan bod. Door gesprekken gaan we aan de slag met de pijlers: geloven, genieten, groeien, gezond leven en liefhebben. Door coaching, de juiste inzichten en manier van denken worden mensen weer zelfverzekerder en komen ze in balans. Een kostbare tijd voor de cliënten en mij. Ik ben geen mens om het verhaal passief aan te horen, maar loop écht mee. Ieder mens is uniek en mag zijn zoals hij of zij is.” Sinds kort is Jacqueline ook Total Balance trainer voor de regio Zeeland-Brabant en leidt ze nieuwkomers in het vak op. Ze vindt het leuk om haar kennis aan de nieuwe coaches over te dragen.

Persoonlijke kracht
“Tijdens de training Persoonlijke kracht ga ik met cliënten letterlijk op zoek naar de unieke kleuren van hun hart, en hoe ze deze kunnen inzetten door te leven en delen vanuit de kleuren van hun hart. Iedereen heeft unieke ‘hartskleuren’. Wanneer het in het leven niet gaat zoals je hoopte, kan het leven je overspoelen en verlies je de kleuren uit het oog. Dan kan je onzeker worden, verdrietig en misschien gefrustreerd. Met de juiste inzichten en door coaching kunnen de ‘hartskleuren’ weer herontdekt worden. Ook hierin is mijn werkwijze gericht op bewustwording van je eigen gedachten en handelen. Ieder mens doet ertoe.” Jacqueline is niet alleen coach maar ook ervaringsdeskundige en heeft zelf veel gehad aan de methodiek. Ze werkt vanuit een christelijke grondslag, maar dat betekend niet dat cliënten christen moeten zijn om de coaching te volgen. Consulten worden helaas niet vergoed door de zorgverzekeraar, maar steeds meer werkgevers betalen de behandeling wel geheel of gedeeltelijk.[n]

Colour your heart - Goessestraatweg 1B - 4421 AD Kapelle - Telefoon: 06-83535611 - www.colouryourheart.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief