Zeeuwse koppels te zien in televisieprogramma ‘Bed & Breakfast’

De nieuwe serie afleveringen van het televisieprogramma ‘Bed & Breakfast’ begint vrijdagavond bij de Zeeuwse stellen Judith en Willem en Ilse en Patrick.


In het programma van Omroep Max testen eigenaars van een bed & breakfast elkaars onderneming. De eerste van de vijf afleveringen is vrijdag (26 maart) om 20.30 uur te zien bij NPO 1. 

Voetbal

Ilse en Patrick runnen een b&b waarin voetbal een rol speelt. Patrick was vroeger profvoetballer in België en in hun verblijf hangt een muur vol met ingelijste voetbalshirts die hij kreeg of kocht op veilingen. De twee nemen hun gasten mee naar de plaatselijke voetbalclub voor een potje wandelvoetbal. 

Bij Judith en Willem logeren gasten achterin het huis, in het gedeelte van de oude vlasschuur. De twee nemen hun gasten mee op tour door het dorp. 

De deelnemers logeren allemaal één nacht bij elkaar. Tijdens hun bezoek onderwerpen ze elkaars bed & breakfast aan een grondig onderzoek. Ondertussen proberen de eigenaren hun gasten zo goed mogelijk in de watten te leggen. 

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>