<p>Wethouder Jon Herselman (r), directeur Hans Moors van bouwbedrijf Vaessen en de mascotte zijn blij dat de bouw kan beginnen.</p>

Wethouder Jon Herselman (r), directeur Hans Moors van bouwbedrijf Vaessen en de mascotte zijn blij dat de bouw kan beginnen.

(Archieffoto: Coby Weijers)

140 suggesties voor nieuwe naam sportcentrum Kapelle

KAPELLE - De gemeente Kapelle heeft 140 inzendingen ontvangen voor de nieuwe naam voor het nieuwe sportcentrum aan de Vroonlandseweg.


In februari is de eerste paal geslagen voor het nieuwe sportcomplex. Het huidige centrum heet ‘Groene Woud’ en die naam komt meerdere keren voor in de gemeente. Het sportcentrum, de voetbalvelden en een straat heten zo. “Dat kan verwarrend zijn en daarom zijn we op zoek naar een nieuwe naam voor het nieuwe sportcentrum”, vertelde de Kapelse wethouder Jon Herselman eerder al. 

De jury heeft inmiddels de lijst van 140 inzendingen - er zijn ook dezelfde namen ingediend - teruggebracht naar 5 namen. Volgende week wordt de naam van het nieuwe sportcentrum door de jury gekozen en bekend gemaakt. 

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=internetbode.nl/reimerswaal&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;