<p>Van der Poel dier en verblijf in Kruiningen.</p>

Van der Poel dier en verblijf in Kruiningen.

Dierendag bij Van der Poel dier en verblijf in Kruiningen

KRUININGEN – Vier dierendag mee met Van der Poel dier en verblijf in Kruiningen op zaterdag 2 oktober van 9.00 tot 16.00 uur.


Lever je kassabon in en maak kans op leuke prijzen. De hoofdprijs is een dagje weg naar Safaripark Beekse Bergen met vier personen. Ook zijn er veel mooie prijzen te winnen voor jouw huisdier.
Ontvang deze dag bij besteding vanaf vijftig euro een mooie bewaartas en een extraatje voor je huisdier. Bovendien profiteer je deze dag van de beste dierendagaanbiedingen. Het mooiste, leukste en lekkerste voor jouw huisdier extra voordelig. (In verband met corona organiseert Van der Poel dier en verblijf dit jaar nog geen dierendagactiviteiten in de winkel).

Van der Poel dier en verblijf is een grote winkel met voeding en benodigdheden voor alle huisdieren. In de winkel zijn voordelige grootverpakkingen voeding te vinden, mooie accessoires, een fraaie aquariumafdeling, een prachtige knaagdierenboerderij, een enorm assortiment dierverblijven en nog veel meer, aan de Weihoek 16 in Kruiningen. Zie ook www.dierenverblijf.com.

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=internetbode.nl/reimerswaal&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;