Celine Verschuure kan met haar nieuwe laserapparaat verschillende behandelingen uitvoeren.
Celine Verschuure kan met haar nieuwe laserapparaat verschillende behandelingen uitvoeren. Foto: Coby Weijers

Beautify Luxury zet een nieuwe stap

Door: Jeppe Rottier Bedrijvig Nieuws

YERSEKE - Schoonheidssalon Beautify Luxury in Yerseke is al ruim zes jaar een begrip in de omgeving en zelfs mensen van ver buiten de regio weten de weg naar de salon goed te vinden. Voor zowel de relaxbehandelingen zoals massages, als voor de huidverbeteringsbehandelingen waarin Beautify gespecialiseerd is.

Acht jaar geleden startte Celine Verschuure bij haar ouders thuis haar salon, haar klantenkring groeide enorm en zo kwam er de mogelijkheid om uit te breiden. In juli 2015 werd Beautify geboren, een schoonheidssalon in hartje Yerseke die nog altijd druk bezocht wordt door jong en oud. Ook het aanbod is enorm uitgebreid; van ontspanningsmassages, lashlift, spraytan tot PMU (permanente make-up), tatoeages, visagie, huidverbeteringsbehandelingen en nog veel meer. Het complete aanbod staat op de website. ‘’We werken met zijn drieën’’, vertelt Verschuure. Ieder heeft zijn specialisaties. ‘’Zelf ben ik gespecialiseerd in PMU, visagie en tatoeëren. Vooral de afwisseling is ontzettend leuk.’’ Veel bruidjes weten de weg naar Beautify te vinden voor hun bruidsmake-up en haarstyling voor de ‘grote dag’. Ook voor PMU-behandelingen komen klanten van ver!

Huidverbetering

Sinds kort biedt Beautify nieuwe behandelingen aan met de YPRO ND YAG Laser. Nadat Verschuure een intensieve cursus volgde, kan ze nu met het apparaat aan de slag. ‘’Hiermee kunnen we bijvoorbeeld tattoos weghalen, pigmentvlekken verwijderen en permanente make up corrigeren.” Ook wordt de nieuwe aanwinst ingezet op het gebied van huidverbetering met de carbonpeel. Bij deze methode wordt een medisch mengsel van carbon, vitaminen en mineralen op de huid aangebracht en vervolgens gecombineerd met deze lasertechnologie. Door de laserflitsen ontstaat er ook in de fibroblasten een reactie die meer collageen en elastine stimuleren. De behandeling werkt nog weken na de behandeling door in de huid.

Glow

‘’Direct na één behandeling is er al een strakkere huid zichtbaar met een glow, maar voor optimaal resultaat adviseren wij dit als kuur. Het is perfect in te zetten voor huidverjonging, acne -vanwege de talgregulerende werking- en het verfijnen van de huidtextuur.” Een behandeling met de ND YAG Laser is helemaal veilig, aldus Verschuure. “We kunnen de machine heel verfijnd instellen naar de huid van elke klant. Zo heeft de klant altijd een persoonlijk aangemeten en huidveilige behandeling met optimaal resultaat!’’ Voor een afspraak kunt u bellen naar Beautify en kunt u binnenkort terecht op hun vernieuwde website.

Beautify Luxury - Lepelstraat 11 - 4401 EB Yerseke - tel. 0113-700280 - www.beautify-luxuryspa.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief