Afbeelding

Ook dit jaar weer kerstengelen in Rilland

Algemeen

RILLAND - Ook dit jaar wordt het kerstengelenproject weer georganiseerd in Rilland. Opgeven kan tot 22 november.

De vorige editie was een groot succes. Zo’n 50 adressen kregen van de kerstengelen een hart onder de riem of blijk van waardering in de vorm van een persoonlijke attentie.

De bezoekjes van de engelen - in 2019 gingen zij voor het eerst rond in Rilland - zijn een idee van Jooske Crucq en Forra Beeke uit Rilland. “Het is een leuke manier om naar elkaar om te zien in deze mooie tijden, die voor sommige mensen juist ook eenzaam of op een andere manier moeilijk kunnen zijn”, legt Crucq uit hoe de actie is ontstaan. Voor vorig jaar hadden veel jonge vrijwilligers zich gemeld als kerstengel en dat vond Crucq heel mooi. De engelen bellen niet aan, maar laten een persoonlijke attentie achter bij de deur of stoppen het in de brievenbus. “Dat kan van alles zijn en dat regelen de engelen zelf, passend bij de ontvanger.”

Wat de engel bedenkt hoeft niet groot of duur te zijn. “Met een mooie kaart of persoonlijk gedicht geef je al positieve aandacht aan iemand. Daar gaat het om.” 

Inlichtingen en opgeven voor 22 november bij Jooske Crucq: jooskecrucq@kpnmail.nl. Tel: 0113-551817 of 06-30155544 of Forra Beeke: beeke@kpnmail.nl. Tel: 0113-551826 of 06-12369022.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief