Foto: Bennie Krajenbrink

Drie Zeeuwse Vliegdagen bij Midden-Zeeland

  Actueel

ARNEMUIDEN - Op Vliegveld Midden-Zeeland bij Arnemuiden vinden vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 augustus de Zeeuwse Vliegdagen plaats. Het programma biedt activiteiten voor het hele gezin.


Vliegen en alles wat daarmee samenhangt in de particuliere luchtvaart staat centraal tijdens de Zeeuwse Vliegdagen. Op vrijdagavond van 18.00 tot 21.30 uur zijn er demonstraties met modelvliegtuigen. De entree is gratis. Op zaterdag zijn de bezoekers welkom tussen 10.00 en 19.00 uur en op zondag van 10.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag en zondag is er een banenmarkt en staan er voertuigen van de douane, politie, brandweer en KNRM opgesteld. Ook zijn er demo's met zweefvliegtuigen, parachutisten en helikopters. Ook stijgen er zaterdag en zondag heteluchtballonnen op. Verder is er een speelplein met activiteiten voor de kinderen. De organisatie hoopt op 8000 bezoekers. De entree voor zaterdag en zondag is vier euro.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief