Logo internetbode.nl/reimerswaal

Postweg Yerseke dicht voor werkzaamheden

YERSEKE - Vanaf 1 mei is de Postweg (N670) in Yerseke vanwege werkzaamheden niet toegankelijk voor doorgaand verkeer. De gemeente Reimerswaal verwacht dat het werk ongeveer drie weken duurt.


Onder de Postweg ligt een oude, buiten werking gestelde duiker - een koker die watergangen met elkaar verbindt - die volgens de gemeente in slechte toestand verkeert. De duiker ligt bij de kruising met de Breedsendijk, in de richting van het Kanaal door Zuid-Beveland.

Schade Door de verouderde duiker is er schade ontstaan aan de Postweg en het aangrenzende fietspad. Omdat de duiker geen functie meer heeft wordt de koker verwijderd. Dit gat wordt opgevuld met zand, asfalt en funderingsmateriaal.

Omleiding Voor het verkeer is tijdens de werkzaamheden een omleidingsroute ingesteld. Fietsers en bromfietsers kunnen tijdens het werk gebruik maken van een tijdelijke verkeersvoorziening bij de Postweg.

FOTO BEELDENBANK LAAT ZEELAND ZIEN / YOUR CAPTAIN FOTOGRAFIE<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief