Afbeelding

PAK Aanhangwagens verhuisd naar groter pand

Algemeen

SCHORE – In 2005 namen Olivier en Elles Koster Pak Aanhangwagens over. Inmiddels is het bedrijf flink uitgebreid en biedt PAK naast een ruim assortiment aan diverse soorten aanhangwagens, afrasteringen en stallenbouw. PAK kan bijna alles leveren en maken tot een maximale massa van 3500. Niet alleen wordt materiaal verkocht, ook is het voor zowel particulieren en de zakelijke markt mogelijk om wagens voordelig te huren. PAK heeft een compleet verhuurprogramma en ook voor onderhoud, reparaties en keuringen kunnen klanten terecht bij PAK.

Groeien Begin april verhuisde PAK Aanhangwagens van een pand in Kruiningen naar een vestiging in Schore. “We waren uit ons jasje gegroeid”, vertelt Elles. “We wilden groeien en konden daar geen kant meer op”. Het nieuwe pand bestaat uit een gerenoveerde schuur, waaraan een nieuwe loods is gebouwd. De verbouwing nam een bijna een jaar in beslag en Elles en Olivier zijn erg blij met de nieuwe ruimtes. “We zijn nu zo veel groter, met een veel grotere werkplaats, showroom en een magazijn voor de opslag van onderdelen. Hierdoor kunnen we heel veel producten direct uit voorraad leveren”. De capaciteit van het bedrijf is met de verhuizing enorm toegenomen. PAK Aanhangwagens koopt groot in en telt diverse soorten wagens, zoals koel-en aanhangwagens, kippers, boot- en paardentrailers, bakwagens, gesloten wagens en huifaanhangwagens.

Klantgerichtheid “Mijn man is begonnen met het leveren van afrasteringen vanuit de garage. Toen kwamen daar koetsen en rijtuigen bij en toen het pand in Kruiningen te koop kwam, hebben we onze kans gepakt”, legt Elles uit. Het mooie van het werk vindt Elles de afwisseling. “Je hebt een stukje administratie, verkoop en onderhoud. Er komen veel klanten over de vloer, dus je bent veel onder de mensen”. Klantgerichtheid is een belangrijke peiler binnen PAK Aanhangwagens en komt ook tot uiting in de slogan: 'Kwaliteit die die je achterna komt'. “We onderscheiden ons door een goede service en klantgerichtheid. We hebben bijna alles op voorraad, waardoor klanten hun producten zó mee kunnen nemen. Klanten kunnen onderdelen ook digitaal bestellen via de webshop www.pak-onderdelen.nl. Bovendien kunnen we het hele pakket leveren van alle soorten en merken aanhangwagens en trailers”.

Zichtlocatie Naast een goede kwaliteit wil PAK Aanhangwagens ook een scherpe prijsstelling bieden. Geïnteresseerden kunnen bij het bedrijf hun gegevens achterlaten voor een persoonlijke aanbieding. Door gunstige inkoopmogelijkheden wordt gegarandeerd de beste prijs voor de juiste kwaliteit geboden. “We hebben momenteel zes personen in dienst die deskundig advies kunnen geven over de vele wagens die hier nu staan”, aldus Elles. “De klant heeft volop keus. We hebben nu een heel mooi, makkelijk te bereiken, nieuw pand langs de A58 op een goede zichtlocatie. Qua ruimte kunnen we voorlopig voorruit. Het liefst willen we nog verder groeien en een zo compleet mogelijk aanbod blijven leveren”. Woensdag 13 mei vindt er een open dag plaats voor genodigden. Op vrijdag 15 en zaterdag 16 mei opent PAK Aanhangwagens zijn deuren voor alle belangstellenden. Tijdens de open dagen zullen er extra's acties zijn. Zo komen er dan de nieuwste paardentrailers uit die nog nergens anders in Nederland verkrijgbaar zijn.

PAK Aanhangwagens – Molenweg 12 Schore – tel. 0113 381 722www.pak-aanhangwagens.nl. BIJDRAGE JESSICA ROVERS



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief