Hoekman Woonaccessoires & Cadeaus dé trendy winkel

Bedrijvig Nieuws

YERSEKE - In haar Riverdale Inspiration Shop helpt het team van Hoekman Woonaccessoires & Cadeaus u graag om uw interieur gezellig, sfeervol en compleet te maken.

De hele collectie Riverdale, Brynzx potten en kruiken en Silkka zijdebloemen presenteert het team u met trots. Ook voor interieuradvies aan huis bent u hier op de juiste plek. “Naast onze schitterde collecties vindt u ook OOZOO en IKKI horloges bij ons. Helemaal nieuw is de uitbreiding van het assortiment met Melano ringen. Ontwerp uw eigen persoonlijke Melano ring met schitterende verwisselbare steentjes. Een hot item voor elke vrouw!” Ook organiseert de winkel avonden voor vriendinnen, zussen of collega’s. En vrijdag 31 oktober en zaterdag 1 november zijn de speciale sfeerdagen. Een wijnproeverij van Wijnhuis Zeeland en een presentatie van Boetiek Kaaitje met tassen en sjaals geven aan deze dagen een extra dimensie. “In onze aangrenzende boekhandel vieren we deze dagen mee en vindt u ook diverse leuke acties. Ook staat de kerstkaartencollectie compleet gepresenteerd.”

Meer informatie Kijk voor meer informatie op de Facebook-pagina van Hoekman Woonaccessoires en Cadeaus en op www.hoekmancadeau.nl

Hoekman Woonaccessoires & Cadeaus - Noordzandstraat 32 - 4401 CG Yerseke - tel. 0113-572907



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief