Foto: Chris Pennarts

Verkeersmaatregelen op A58 voor trekken van electriciteitsdraden

RILLAND - Mensen die in de nachten van zaterdag 13 op zondag 14 juli en zaterdag 27 op zondag 28 juli over de A58 rijden, kunnen te maken krijgen met vertraging.


Tennet voorziet de nieuwe wintrack-masten bij het hoogspanningsstation bij Rilland dan van elektriciteitsdraden. Om deze geleiders van de noordzijde van de A58 naar de masten aan de zuidzijde te krijgen neemt ze verkeersmaatregelen op de N289, de spoorweg en A58.

Rijbaan

Beide nachten is er op de snelweg tussen 1.00 uur en 6.00 uur slechts één rijbaan in beide richtingen beschikbaar. Er geldt dan een maximumsnelheid van 70 kilometer per uur.

Daarnaast wordt het verkeer af en toe vijftien minuten stilgelegd, zodat de draden ter hoogte van bedrijventerrein De Poort veilig van de ene naar de andere kant kunnen worden getrokken. Tennet denkt dat het bij verkeershinder blijft. Op geluidshinder rekent ze niet of nauwelijks.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

Verkoopadviseur

Bergen op Zoom

Bezorgers

Vlissingen

Teamleider

Rilland

Medewerker Technische Dienst

Rilland

Bezorgers

’s-Gravenpolder

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief