<p>Uitstapje met de bus vrije rondrit.</p>

Uitstapje met de bus vrije rondrit.

(Foto: Jan Louwerse)

Rondritten voor 50 plussers met de bus van Ter Weel

  Sport en Vereniging

KRUININGEN - Samen met Ter Weel Kruiningen, de Gemeente Reimerswaal en Jan Louwerse willen wij leuke rondritten organiseren met de bus van Ter Weel voor alle 50 plussers van Reimerswaal. 


Er  zijn steeds 4 plaatsen vrij voor inwoners die nog zelfstandig wonen en die er na de coronacrisis ook weer eens op uit willen gaan en zin hebben in een leuke middag.

Op onderstaande data vertrekt de bus vanaf Dorpshuis Kruiningen om 12.50 uur en om 13.00 uur vanaf Hof Cruninghe. De rit is gratis, maar eventuele consumpties onderweg zijn voor eigen rekening. Schrijf vroegtijdig in want vol is vol.

Donderdag 2 september; maandag 6 september; donderdag 23 september; vrijdag 15 oktober; donderdag 28 oktober; vrijdag 19 november; donderdag  25 november; vrijdag 17 december; donderdag  23 december.

Opgeven bij Jan Louwerse:
06-22827625.

n

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=internetbode.nl/reimerswaal&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;