De man is overgebracht naar een politiecellencomplex.
De man is overgebracht naar een politiecellencomplex.

Algerijn aangehouden voor poging tot inbraak Bergsebaan

  112 Meldingen,112 Nieuws

NISPEN - Een 27-jarige Algerijn, zonder vaste woon- of verblijfplaats, is in de nacht van zaterdag op zondag 24 maart aangehouden. Hij wordt verdacht van poging tot woninginbraak, het verstoren van de nachtrust en het plegen van erfvredebreuk. 


Agenten zagen de man rond 03.00 uur op de Bergsebaan in Nispen lopen. Toen de agenten vroegen wat hij aan het doen was, verklaarde hij dat hij met de trein gestrand was in Essen. Hij was naar het station in Roosendaal aan het lopen om daar de eerste trein te pakken. De politie wees hem de weg en vervolgden hun dienst. Nog geen kwartier later kwam er een melding binnen dat er iemand in een woning aan de Bergsebaan probeerden in te breken. 

Meerdere politieauto's gingen naar de woning. De inbreker was zonder buit vertrokken. De enige man die nog in de buurt van de betreffende woning liep was de Algerijn. De man is staande gehouden door agenten. 

De agenten die onderzoek deden bij de woning troffen schoensporen aan. Deze zijn vergeleken met de staandegehouden man. De schoensporen kwamen overeen met zijn schoenen. De man is aangehouden voor poging tot woninginbraak, het plegen van erfvredebreuk en het verstoren van de nachtrust. Hij is overgebracht naar een politiecellencomplex. Hij wordt later op deze zondag gehoord. De geschrokken bewoners van de woning hebben aangifte gedaan.  
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief