Afbeelding
Foto: Addo Sprangers

Doorrijdster meldt zich alsnog na ongeval met 9-jarige Cas

Door: Mura Kuijpers 112 Meldingen

ROOSENDAAL - Een 48-jarige automobiliste uit Roosendaal die betrokken was bij de aanrijding op de President Kennedylaan, waarbij de 9-jarige Cas van zijn fiets werd gereden heeft zich gemeld bij de politie. De bestuurster reed dinsdagmiddag aanvankelijk door na het ongeluk.

De vrouw is vandaag gehoord door de politie en heeft een verklaring afgelegd. Samen met het Openbaar Ministerie bekijkt de politie of er verder juridische gevolgen voor de automobiliste zijn. Beide betrokkenen zijn met elkaar in contact gebracht.

Eerder deze week plaatste Cathy van Aert, de moeder van Cas, al een bericht over het ongeval op Facebook. Ze hoopte dat mensen met tips zouden komen over de doorrijder.

Zo schreef ze dat Cas dinsdagmiddag van de Vondelschool vandaan kwam en met zijn fiets overstak op de Kennedylaan. Daar werd hij geschept door een auto, waarna hij hard terechtkwam op het asfalt. Cas vertelde verrast te zijn door hoe hard de auto aan kwam rijden en kon niet meer remmen. De bestuurder reed door, maar gelukkig werd Cas geholpen door een koppel die het zag gebeuren.

Met Cas gaat het gelukkig weer wat beter, schrijft Van Aert op Facebook. “We zijn ons rot geschrokken.” De jongen is er met een aantal kneuzingen, blauwe plekken en veel last aan zijn spieren en gewrichten gelukkig goed vanaf gekomen. Alleen zijn fiets is enorm beschadigd, waar Cas erg verdrietig om is.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief