Foto: Christian Traets

Fietser aangereden op vernieuwde rotonde

  112 Meldingen

ROOSENDAAL - Een fietser is donderdagmiddag aangereden op de vernieuwde rotonde aan de Van Beethovenlaan in Roosendaal. De automobilist kwam vanuit de Van Beethovenlaan, maar zag de fietser vermoedelijk over het hoofd. De fiets kwam onder de auto terecht. De jonge fietser is door het ambulancepersoneel nagekeken maar hoefde niet mee voor verdere behandeling. 


Het incident is opvallend, omdat de rotonde aan de Van Beethovenlaan juist volledig vernieuwd is. De nieuwe rotonde is een klein stukje verlegd in de richting van de Jumbo, zodat hij groter kon worden. Alleen door de rotonde te verplaatsen, kon het fietspad op een paar meter afstand van de rijbaan worden aangelegd. "Het fietspad lag hier echt op de rotonde, waardoor regelmatig onveilige situaties ontstonden voor de fietsers", legde uitvoerder Rogier Schrijver eerder uit.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>