't Roosendaals Uurke; feestelijke theatervoorstelling voor ouderen uit de regio

  algemeen

ROOSENDAAL - Maandag 5 november is Roosendaal écht jarig: 750 jaar! Om dit te vieren organiseren Groenhuysen en Stichting Roosendaal 750 jaar in samenwerking met schouwburg De Kring speciaal voor de Roosendaalse ouderen een gezellige middag vol muziek en nostalgie in Theater De Kring.


Zowel gemeente Roosendaal als ouderenzorg-organisatie Groenhuysen hebben dit jaar reden tot feest! Ze bestaan respectievelijk 750 jaar en 25 jaar in 2018. Een mooie gelegenheid om de handen ineen te slaan en iets speciaals te organiseren voor een voor beiden belangrijke doelgroep: de ouderen uit de regio.

Onderonsje voor Roosendaals senioren

Op de verjaardag van de stad Roosendaal – maandag 5 november – organiseren ze daarom een Roosendaals onderonsje speciaal voor senioren: 't Roosendaals Uurke in Theater de Kring.

Het programma van de voorstelling staat garant voor een gezellige middag uit vol nostalgische momenten. Geniet van een vogelvlucht langs de Roosendaalse geschiedenis, grappige sketches en een muzikale reis langs de liedjes van vroeger. De optredens worden verzorgd door de leden van de Groenhuysen Revue en de heren van IQ Aarmoei-nieke. Meezingen mag!

Kaartverkoop

Koop uw kaartjes via www.dekringroosendaal.nl en zorg dat u deze gezellige middag niet mist!

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

Chauffeur-orderpicker

Moerdijk

receptie medewerker

Hilvarenbeek / Tilburg

Allround medewerker

Moerdijk

Commercieel Talent

Rucphen

Elektromonteur industrie m/v

Groot-Ammers, Moerdijk en de Botlek

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief