Ad Paantjens en Dragan Zuijkerbuijk  van Driemaal Plankenkoorts.
Ad Paantjens en Dragan Zuijkerbuijk van Driemaal Plankenkoorts. (Foto: 3xp)

Avondje met Ballen in het Openluchttheater van Nispen

NISPEN - Zaterdag 10 augustus is het in het OLT Nispen tijd voor 'Ballen' gespeeld door Driemaal Plankenkoorts. Afterparty met Spider & the Fly.


De westerse man wordt bedreigd in zijn soort. Hij staat simpel op uitsterven. De man kwam hier weliswaar als eerste, een afgietsel van niemand minder dan God zelf, maar intussen heeft de vrouw hem verdrongen. Dat klopt niet. Overal ter wereld geldt het recht van de eerste. Wie het eerst komt, het eerst maalt. Dat recht is van alle tijden, alle plaatsen. Het is hoog tijd om de plaats van de man veilig te stellen. U bent getuigen van het theatrale congres: Ballen. We proberen samen opheldering te creëren over de verschuiving die plaatsvindt rondom de positie van de man en de vrouw en onderzoeken de consequenties hiervan. Er is geen ontkomen meer aan. We moeten met de billen bloot. Niemand kan enkel meer toekijken. We zijn allen onderdeel van de onverbiddelijke zoektocht naar de kern van de zaak. Weg met vaagheid, weg met nuances. Helderheid moet er komen. Eens en voor altijd. Spel: Ad Paantjens en Dragan Zuijkerbuijk, Regie: Jens Akkermans.

Rock & Roll

Aansluitend zal (bij goed weer aan het kampvuur) Stonesduo Spider & the Fly een optreden verzorgen. Het semi-akoestische Rolling Stones blues-duo Spider & the Fly brengt het repertoire van ’s werelds Greatest Rock & Roll Band terug naar de essentie met 2 gitaren en 2 stemmen. Tijdens het optreden worden megahits als Satisfaction en Honky Tonk Women afgewisseld met minder bekende pareltjes en bluesnummers van de afgelopen 5 decennia. De muzikanten John Zwetsloot en Arjan de Bruijn hebben, net als The Rolling Stones, een blues achtergrond en hebben hun duo logischerwijs genoemd naar een bluesy Jagger & Richards compositie.

Kassa open 20 uur, aanvang voorstelling 20.30 uur. Noteer voor 17 augustus ook alvast de muzikale zomervakantie-afsluiter met Meziekmeneer Ronald (14 uur) en 's avonds de Boost DJ workshop (20 uur) én Sooz OpenAir: Woodstock For Ever in uw agenda! Voor meer info volg het Openluchttheater Nispen op Facebook of kijk op www.oltn.nl

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief