Roosendaal krijgt er een nieuwe winkel bij

ROOSENDAAL - In het pand aan de Nieuwe Markt 7, waar voorheen de Blokker gevestigd zat, komt binnenkort een nieuwe winkel. Perry Sport keert terug naar de Roosendaalse binnenstad. "Met trots kunnen we mededelen dat in oktober onze gloednieuwe winkel in Roosendaal haar deuren zal openen", laat de winkelketen weten.


Perry Sport zat voorheen ook al in Roosendaal gevestigd. Toen zat de winkel echter een paar panden verderop, waar inmiddels Douglas gevestigd zit. Perry Sport ging echter in 2016 failliet en daarmee kwam (tijdelijk) een einde aan de outdoor- en sportwinkel. Sinds april 2016 maakt Perry Sport onderdeel uit van Sports Unlimited Retail, een dochteronderneming van het succesvolle JD Sports Fashion plc. "Dit is een toonaangevende multichannel retailer in sportfashion- en outdoormerken in het Verenigd Koninkrijk en Europa. De groep heeft meer dan 2400 winkels in een aantal retail formules."

Dankzij die doorstart kan je straks bij Perry Sport, zoals je gewend was, weer gewoon terecht voor nieuwe sneakers, voetbalschoenen, een nieuwe ski outfit of een nieuwe tent voor het festivalseizoen van volgend jaar.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

Bezorgers

Maarheeze & Budel

Touringcarchauffeurs m/v

Zowel binnen- als buitenland

Trekker-opleggerchauffeur

Zevenbergen

Stylist m/v

Rijen

Bedrijfswagentechnicus

Gilze

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief