Jasmijn, Naomi en Mats met de cheque voor 3 FM Serious Request.
Jasmijn, Naomi en Mats met de cheque voor 3 FM Serious Request. Foto: Eveline Hoppenbrouwers

KPO Basisschool Berkenveld in actie voor 3FM Serious Request

Sport en vereniging

HEERLE - KPO basisschool Berkenveld heeft zich de afgelopen dagen ingezet voor 3FM Serious Request. The lifeline loopt dit jaar van Goes naar Groningen om geld in te zamelen voor de slachtoffers van mensenhandel.

Tijdens de lessen van onder andere nieuwsbegrip is er aandacht besteed aan Serious Request en het goede doel. De kinderen van KPO basisschool Berkenveld hebben de afgelopen week flink geknutseld. Deze knutselwerkjes hebben zij tijdens de kerstmarkt op school verkocht. Ook konden de kinderen tegen betaling onder andere op de foto met de kerstman en zich laten schminken.
De volledige opbrengst van €550,- is gedoneerd aan 3FM.

Cheque
De overhandiging van de cheque vond plaats op donderdag 19 december op het dorpsplein toen de Lifeline met 3FM DJ’s Sander en Herman door Heerle kwamen gelopen.
Er werd even tijd vrij gemaakt door de DJ’s om aandacht aan de plaatselijke acties van de school en de lokale ondernemers te besteden en om de cheque van Berkenveld ter waarde van €550,- in ontvangst te nemen. Trots dat Berkenveld een steentje heeft kunnen bijdragen aan deze actie!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief