Afbeelding
Foto: ALEX BONNEMAISOM

Wij staan voor u klaar met comfortabele thuisservices

Bedrijvig Nieuws

(Advertorial) - De wereld is even tot stilstand gekomen en u brengt veel tijd thuis door. Uiteraard is het voor u belangrijk om nog steeds mobiel te blijven. Daarbij zijn wij u graag op een passende en verantwoorde manier van dienst. CITROËN WITH YOU noemen wij dat.

U bent van harte welkom in onze showroom, waar wij uiteraard maatregelen hebben getroffen voor uw en onze gezondheid. Maar ook via onze carstore www.citroenaanbieding.nl kunt u een nieuwe Citroën kopen. U vindt hier al onze voorraadmodellen. Koop uw auto en krijg hem direct geleverd!

Thuis proefrijden

Ook een proefrit behoort tot de mogelijkheden. Op onze website kunt u daar een afspraak voor maken. Indien u dat wenst, komen wij met de Citroën van uw keuze voorrijden en kunt u vanuit uw voordeur instappen. Het interieur van de auto wordt vóór en na gebruik gereinigd. Na de proefrit nemen wij de Citroën weer mee en doen wij u graag een op maat gemaakt inruilvoorstel.

Zonder risico te nemen met uw gezondheid en die van anderen, profiteert u zo toch van het comfort en de service die u verdient. Natuurlijk is ook onze virtuele showroom 24/7 voor u geopend. Kijk snel op onze website voor meer informatie. Pas goed op uzelf en op elkaar!

Kijk voor meer informatie op: www.citroenvanbeek.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief