Exotische Theater Middag in Openluchttheater Nispen goed ontvangen
DwiBhumi opende de Exotische Theater middag in Nispen
DwiBhumi opende de Exotische Theater middag in Nispen (Foto: C. Verbraak)

Exotische Theater Middag in Openluchttheater Nispen goed ontvangen

NISPEN - Zondag 26 juni was het in Openluchttheater Nispen tijd voor een wereldse reis in een kleine 4 uurtjes tijd. Het publiek werd achtereenvolgens meegenomen naar Bali, Senegal, Peru, Mexico en Jamaica. 


De dames van DwiBhumi verzorgde de opening van de middag met hun kleurrijke en authentieke dans. Hierna namen Omar Ka & Friends het over: de klanken uit West Afrika werden ineengevlochten met westerse melodieën wat voor een bijzondere sound zorgde; het publiek genoot volop. Vervolgens was het de beurt aan InkaPacha; dit trio met roots uit Peru en Mexico bracht iedereen direct in de sfeer van de Andes. Kenny Weed & Free Mind Empire zorgde met hun eigentijdse Reggae dat de zon nog meer ging schijnen: hoewel er niet gedanst kon/mocht worden was het duidelijk dat iedereen het toch naar zijn zin had. 

In deze bijzondere tijd van theater mogen genieten werd door de aanwezigen gewaardeerd. De middag was op voorhand uitverkocht, dat is nog niet het geval voor zondag 2 augustus. Nol Havens komt op zondag 2 augustus met zijn zomertour naar Nispen. Menigeen kent hem waarschijnlijk als frontman van VOF de Kunst, Sesamstraat en de liedjes van Annie MG Schmidt. Maar inmiddels is hij zoveel meer dan 1 kopje koffie, Dikkertje Dap, Oude liefde roest niet en Suzanne. 

Solo brengt hij zijn eigen liedjes; datgene wat hem bezighoudt, vooral in deze tijd. U kunt erbij zijn door een kaartje te reserveren door een mailtje te sturen naar reserveer@oltn.nl Volg het openluchttheater Nispen op Facebook of kijk op www.oltn.nl voor meer informatie.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>