Tennislerares Xira met jeugdlid.
Tennislerares Xira met jeugdlid. Foto: Dennis Frankfort

Tennisvereniging Vierhoeven bloeit weer op

Sport en vereniging

ROOSENDAAL - Na een aantal jaren van een terugval in de tennissport gloort er weer hoop binnen de Roosendaalse tennisvereniging TV Vierhoeven. 

Op vele vlakken is de club nog steeds een gezonde en actieve club waar veel gebeurd. Het ledenaantal was de laatste jaren teruggelopen door de afname in deze sport en door de ingezette vergrijzing maar er lijkt nu een omslagpunt te zijn. De club gloort en er worden diverse activiteiten georganiseerd.

Open toernooi en andere activiteiten

Eén daarvan is het open toernooi wat vanaf 10 augustus van start gaat. Daarbij is het positieve bericht te benoemen dat er sinds een aantal jaar het toernooi ook een nieuwe naamdrager heeft van het toernooi; het Atik open. Naast deze sponsor zijn er de laatste tijd weer nieuwe sponsors bij gekomen en hebben huidige sponsoren een steentje bijgedragen aan het voortbestaan van de club.

Zo was er de eerste week van de zomervakantie een tennisweek georganiseerd waarbij tennisleraren, ouders en ook sponsors zich hadden ingespand om het mogelijk te maken. Zo was er een overheerlijke pizza avond. Dit alles werd afgesloten met een overheerlijke barbeque. Iedereen was na de week moe en voldaan maar de jeugd had een fantastische week gehad. Hier wordt in het najaar weer een vervolg aangegeven door middel van het jeugdherfsttoernooi wat voor deze editie ook weer de naam mag dragen van Remmerswaal. Deze sponsor geeft al enkele jaren haar naam aan dit prestigieuze maar voornamelijk gezellig jeugdtoernooi. Ver buiten Roosendaal geniet dit toernooi een grote bekendheid. 

Vrijwilligers

De ambitie stopt niet bij het bovenstaande; binnen de club zijn er vele vrijwilligers die zich ook willen inzetten om het park goed te onderhouden, het paviljoen draaiende te houden tijdens vele tennis uurtjes, competitie en toernooien, trainingen en nog veel meer. We kunnen trots zijn op iedereen zo gedreven en met volle overtuiging zich in wil zetten voor de club. Plannen voor de toekomst worden ook gemaakt om zo de club vooruit te brengen zodat er weer veel mensen kunnen genieten van het spel en zeker niet te vergeten van de unieke ligging, aan de rand van de bos waar je ook kan genieten van de mooie natuur. Mocht je interesse hebben om eens het tennisspel beter te leren kennen, meld je dan aan en wie weet wordt je ook enthousiast van deze geweldige sport en vereniging. Je bent van harte welkom ook als supporter!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief