Dansschool De Bra maakt plaats voor luxe appartementen
Foto: Annemieke de Bruijckere

Dansschool De Bra maakt plaats voor luxe appartementen

ROOSENDAAL - Er is een begin gemaakt met de sloopwerkzaamheden aan Stationsstraat 20, oftewel de oude dansschool van De Bra Dancemasters. 


Eind 2019 kondigden Han en Ank de Bra al aan te stoppen met de dansschool. De twee genieten van een welverdiend pensioen. "Je moet toch reëel blijven. Je kan niet altijd door blijven gaan; er komt een einde aan", stelde Han de Bra destijds. "Ik heb altijd gezegd dat ik zou stoppen als ik het niet meer leuk zou vinden, maar dat is nooit gebeurd." 

Op de locatie van de dansschool worden nu luxe appartementen gerealiseerd door JAWEL Bouw uit Wouwse Plantage. In februari gingen de appartementen in de verkoop. Het betreft een complex van 6 appartementen met een eigen gemeenschappelijk privé terrein. Er zijn 3 appartementen op de begane grond met een eigen terras en 3 appartementen op de verdieping met een eigen dakterras. 

FOTO JAWEL BOUW

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>