Hans Otten stopt bij FC Godwaldt
Hans Otten
Hans Otten (Foto: Ad Backx)

Hans Otten stopt bij FC Godwaldt

ROOSENDAAL - De 77-jarige Hans Otten is gestopt met voetballen bij FC Godwaldt. Hij heeft 43 jaar met plezier op zaterdagochtend zonder scheids gevoetbald in het Godwaldtpark. Hij vindt het nu wel welletjes. Hans gaat zich verder concentreren op het tennissen bij TV Vierhoeven. Hij blijft sporten en dat houdt hem jong.


Op 34-jarige leeftijd sloot Hans zich in 1977 aan bij een balletje trappen in het FC Godwaldtpark. Een jaar eerder waren o.a. Gerard Wiegman en Piet van Putten ermee begonnen. Die ontmoetten elkaar regelmatig in de trein naar het werk in Rotterdam.

Hans speelde eerder in de Hoofdklasse bij C.V.V. Overmaas, in Rotterdam-Zuid. Het was voor hem even schakelen, hij speelde toen immers soms tegen Feyenoord met Rinus Israël en Roosendaler Theo Lazeroms in de gelederen.

Van de spelers van weleer bij FC Godwaldt zijn velen al gestopt, maar nog niet allemaal! Het team is in de loop der tijd aangevuld met ouderen, maar ook met jongeren.

Nu is het een mix van 60-plussers en jongens van 30-40 jaar. De bal zal nog lang blijven rollen in het Godwaldtpark, weer of geen weer!

Overwinning

Hans sloot op 12 september zijn laatste wedstrijd af met een overwinning. Het werd 5-4, met 2 assist en 2 goals van hem. Maar Hans blijft wel sporten. Meerdere keren per week is hij te vinden op het tennispark van TV Vierhoeven. Het sporten zit in zijn genen, maar stoppen met actief voetballen op deze leeftijd is toch wel heel begrijpelijk.

n

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>