Flexmedewerkers bij Ceva op de fiets naar hun werk
Overhandiging van de Gazelle fietsen.
Overhandiging van de Gazelle fietsen. (Foto: )

Flexmedewerkers bij Ceva op de fiets naar hun werk

ROOSENDAAL - Bij Ceva Logistics in Oud-Gastel is aan 25 flexmedewerkers van Adecco een gloednieuwe Gazellefiets uitgereikt. Zij wonen allemaal in de buurt en gaan vanaf nu op de fiets naar hun werk.


Samen met Schrauwen Fietsen in Roosendaal heeft Adecco een stevige zwarte transporterfiets uitgezocht, die vervolgens is uitgerust met een rode Adecco mand. Bastiaan Beijaard van Adecco: “We zijn blij dat we dit fietsenplan voor het eerst bij CEVA hebben kunnen introduceren. Er zitten namelijk veel positieve kanten aan. Niet alleen draagt het bij aan de gezondheid van onze medewerkers, ze zijn hierdoor ook mobieler en flexibeler. Ze hoeven nu niet meer op collega’s te wachten om gezamenlijk met de vervoerder naar huis gebracht te worden. En dat niet alleen, het levert ook coronaproof woon-werkverkeer op. Ook opdrachtgever Ceva Logistics staat achter dit initiatief.

Schrauwen Cycling Roosendaal
Gastelseweg 12
4702 TB Roosendaal
www.schrauwenfietsen.nl

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief