Foto: Christian Traets

Feest bij St. Elisabeth: Taart en champagne voor 100-jarige!

ROOSENDAAL - Burgemeester Han van Midden heeft woensdagochtend een bezoek gebracht aan de 100-jarige mevrouw Van den Bosch. Zij heeft de respectabele leeftijd van 100 jaar bereikt en dat moest natuurlijk gevierd worden.


Mevr. Van de Bosch (tante Jo) werd in 1921 geboren in Bergen op Zoom. Ze groeide op als enige dochter in een gezin met nog drie broers. Tijdens de oorlogsjaren ontmoette ze haar latere echtgenoot Kees. Ze trouwden na de oorlog in Bergen op Zoom, maar gingen al snel in Roosendaal wonen. 

Na een paar jaar namen ze een kolenzaak over in de Damstraat. Later werkte mevr. Van de Bosch in een dameskledingzaak in Roosendaal. Haar man overleed een aantal jaren geleden. Tot augustus vorig jaar woonde mevr. van de Bosch in een appartement op de Oude Markt. Inmiddels woont ze al weer een jaar in het verzorgingstehuis St. Elisabeth waar ze met veel liefde wordt omringd door het personeel. Ze heeft het hier enorm naar haar zin en geniet van elke dag.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief