Afbeelding
Foto:

Bootje varen op de Roosendaalse Vliet? Dat kan vanaf zaterdag!

Door: Remko Vermunt Algemeen

ROOSENDAAL - Het belooft zaterdag één groot feest te worden in de nieuwe wijk Stadsoevers. Niet alleen gaat het Urban Sportpark geopend worden met een groots festival, daarnaast gaan ook de ‘deuren’ open van de kersverse Sloepverhuur in de Zwaaikom.

Het Urban Sportspark in Stadsoevers is al een tijdje geopend voor de liefhebbers, maar vanwege de coronamaatregelen liet de officiële opening even op zich wachten. Wethouder Toine Theunis heeft zaterdag de eer om, samen met organisator Koen Vaas, de officiële opening te verrichten. Daarmee wordt meteen het startschot gegeven voor het nieuwe FLEX Festival.

FLEX is hét nieuwe urban culture festival voor jong en oud en iedereen die houdt van sport. De hele dag zijn er tal van activiteiten, zoals skatewedstrijden, een dunkcontest, suppen, DJ’s, freerun en suppen. Naast sportactiviteiten is er ook ruimte voor een FLEX Stage met rappers, een DJ, spoken word, djembé, hiphop dans en nog veel meer.

Daarnaast kan je vanaf zaterdag ook een sloep huren in de Zwaaikom. De ondernemers achter Sloepverhuur Breda en Zelf Varen Den Bosch beginnen nu ook een kleine onderneming in Roosendaal. De vloot bestaat uit 3 sloepjes waarin je zelf kunt varen én een houten reddingssloep voor bedrijfsuitjes, vriendenuitjes, vrijgezellenfeesten of andere groepsuitjes.

Tijdens het FLEX Festival kun je gratis komen proefvaren én delen ze 50% kortingsvouchers uit voor iedereen die komende zomer het water op wilt. Hou de website www.sloepverhuurroosendaal.nl in de gaten voor verdere updates, de vaarkaart en de mogelijkheden.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief