Afbeelding

Roosendaals stel uit ‘Ik Vertrek’ nu in ‘Even Weg’

Door: Marjanne Havelaar Algemeen

ROOSENDAAL - In de Spin-off van het succesprogramma ‘Ik vertrek’, staat het Roosendaalse stel David en Gine van Het kartonnen huis centraal in de uitzending van zaterdag 25 juni (21.25 uur op NPO1). Ook Ronald Kramer is weer terug, samen met zijn Sacha.

Drie jaar geleden vertrokken David en Gine uit Roosendaal naar het Spaanse Aspe. De tegenslagen stapelden zich op en inmiddels slaat de wanhoop toe. Ze hopen van hun mede Ik Vertrekkers een nieuwe impuls te krijgen om door te gaan. Als er iemand weet hoe het is om door te gaan, is het Ronald Kramer. Hij vertrok veertien jaar geleden naar Oostenrijk met zijn vrouw Anneke en hun vier kinderen. Niet lang daarna overleed Anneke aan borstkanker en stond Ronald er alleen voor. Samen met zijn huidige vriendin Sacha runt Ronald nu het hotel.

“Ronald en Sacha waren bij ons in Aspe in oktober 2021 en wij zijn afgelopen januari in Oostenrijk geweest. Van +18 graden naar -18 graden.
Het was een hele mooie match, met bijzondere momenten. Ronald en Sacha hebben ons geleerd om weer terug te gaan naar de basis. Door alle tegenslagen waren wij het spoor even bijster”, melden David en Gine.
Het zijn nog moeilijke tijden, er spelen nog een aantal zaken die al lopen sinds de aankoop van ons huis. Wij zijn bezig met nieuwe plannen, we gaan het roer omgooien, want de B&B loopt niet zoals wij gehoopt hadden. We slaan een nieuwe richting in, want voor ons geldt nog steeds dat opgeven geen optie is.”



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief