Afbeelding
Foto: Politie.nl

Politie zoekt getuigen beroving Florisdonk

Door: Daniël van Overveld Algemeen

ROOSENDAAL - De politie is opzoek naar getuigen en mogelijke camerabeelden van de beroving die afgelopen zondag 12 juni plaatsvond bij een bewoning aan de Florisdonk.

Drie mannen drongen zondagmiddag de woning binnen en dreigden het echtpaar die er wonen met een mes. Eén van de mannen, een vijftien jarige jongen uit Roosendaal, werd kort daarna aangehouden in de Isabelladonk. Hij zit nog vast voor nader onderzoek. Met de getuigenissen en mogelijke beelden, wil de politie de overige verdachten opsporen. Het is onbekend hoeveel de dieven gestolen hebben, maar er is tijdens het buurtonderzoek een tas vol met sieraden aangetroffen. Het is nog niet duidelijk of deze uit de woning zijn gestolen. 

Getuigenoproep
De politie komt graag in contact met getuigen of mensen die zondag camerabeelden hebben gemaakt in de omgeving Florisdonk c.q. Isabelladonk. Zij kunnen bellen met 0900-8844, via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006, of via een tipformulier. Je blijft anoniem als je informatie over deze zaak deelt met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl. Vermeld voor een snelle afhandeling het dossiernummer: 2022-158423.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief