Afbeelding
Foto: CHRISTIAN TRAETS

Auto vliegt uit bocht en belandt in voortuin van woning, twee gewonden

Door: Amy Klaverveld Algemeen

ROOSENDAAL - Bij een ongeval zijn maandagavond twee personen gewond geraakt. Laat op de avond vloog een auto uit de bocht en deze kwam tot stilstand in iemands voortuin. Mogelijk hadden de slachtoffers lachgas gebruikt.

In Roosendaal zijn laat op de maandagavond twee gewonden gevallen bij een ongeval. Rond 23:30 uur op de hoek van de Stationsstraat met de Ludwigstraat vloog een auto uit de bocht. Vermoedelijk is de bestuurder de macht over het stuur verloren. De auto raakte van de weg, ging dwars door een voortuin en kwam tot stilstand in een heg aan de voorzijde van de tuin. De bestuurder en een vrouwelijke inzittende raakten gewond. Ze zijn voor verdere behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

Zowel de personenauto als de tuin raakte zwaar beschadigd bij het incident. In de buurt van de wagen is een cilinder met lachgas gevonden. Het is niet bekend of deze leeg of gevuld was. Ook onderzoekt de politie of de bestuurder onder invloed is geweest van de stof. De auto is door een bergingsbedrijf afgevoerd. De politie doet onderzoek naar het ongeval.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief