Foto: Jos van der Reep

Clinic Racerunning bij atletiekvereniging THOR

ROOSENDAAL - De beweegcoaches van Roosendaal organiseren op 22 mei samen met Fontys Studenten een clinic racerunning bij atletiekvereniging THOR.


Een Racerunner is een soort driewiel-loopfiets zonder pedalen met een borststeun. Kinderen en volwassenen kunnen zich hiermee voortbewegen door te lopen of rennen. De racerunner is geschikt voor kinderen, jongeren en volwassenen met een lichamelijke beperking. Hierbij kan gedacht worden aan cerebrale parese, spina bifida of andere syndromen waarbij in het dagelijks leven een rollator of rolstoel wordt gebruikt. Voor deze doelgroep is dit één van de weinige mogelijkheden om toch aan sport te kunnen doen.

Ben of ken jij iemand die het leuk zou vinden om deze sport uit te komen proberen? Meld je dan nu aan voor de clinic in Roosendaal! Vermeld bij de aanmelding je lengte zodat ze de racerunner specifiek op jouw lengte kunnen instellen. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief