Foto: politie-9-foto-addo-sprangers-medium

Agressieve man verstoort salsafeest Kerkstraat

  Politie

ROOSENDAAL - Een 29-jarige man uit Bergen op Zoom is zaterdagavond aangehouden nadat hij een salsafeest in een café aan de Kerkstraat heeft verstoord. De man wordt verdacht van het mishandelen van twee mannen. 


De man kwamen samen met een vriend het café binnen toen het feest al enige tijd bezig was. Hij gedroeg zich amicaal en eiste veel ruimte op de dansvloer op. Daar duwt hij ook een man opzij. Wanneer deze man hem aanspreekt op zijn gedrag, probeert de Bergenaar een kopstoot te geven. Omstanders hebben de mannen uit elkaar gehaald. Hierop wordt de verdachte met zijn vriend uit de zaak verwijderd. 

Buiten richt de verdachte, die flink onder invloed van alcohol is, zich op de man die hem heeft buitengezet en deelt opnieuw een kopstoot uit. Het slachtoffer valt bewusteloos op straat. Het slachtoffer is behandeld door een arts. De Bergenaar is meegenomen naar het bureau.



 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES



DIGITALE KRANT





NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief