35 tips in zaak Jelle Leemans

  Politie

ROOSENDAAL - Het item over de vermiste Jelle Leemans in het tv-programma Opsporing Verzocht dat dinsdagavond werd uitgezonden heeft 35 tips opgeleverd. Dat meldt de politie. 


Leemans wordt al 5,5 jaar vermist. De politie gaat er vanuit dat hij niet meer in leven is. Er is een beloning van 15.000 euro uitgeloofd voor de tip die leidt naar een oplossing in de zaak.

Op 21 november 2013 vertrok de toen 27-jarige Leemans vanuit het Belgische Rumst naar Roosendaal. Vermoedelijk is hij daar of elders het slachtoffer geworden van drugscriminelen. Hij is elk geval die dag nog in Nispen geweest, zo blijkt uit gps gegevens van de witte Audi 3 waarin hij reed. Ook is het voertuig nog gesignaleerd toen hij onder het viaduct van de Burgemeester Schneiderlaan in Roosendaal reed. De witte Audi 3 is later in Merksem teruggevonden. Opvallend was dat hierin een papieren zak en een half opgegeten broodje werden aangetroffen met daarop het DNA van een onbekende vrouw.  

Kijk hieronder het item uit Opsporing Verzocht terug:

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

Bezorgers

Woensdrecht

Quality engineer

Etten-Leur

Bezorgers

Zevenbergen

Bezorgers

Bergen op Zoom

Bezorgers

Etten-Leur

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief