Inmiddels 45 tips in vermissingszaak Jelle Leemans

  Politie

ROOSENDAAL - Bij de politie zijn inmiddels 45 tips binnengekomen in de zaak rond de vermiste Jelle Leemans. 


Dinsdag werd in het tv-programma Opsporing Verzocht aandacht geschonken aan zijn verdwijning, die overigens al dateert van van 5,5 jaar geleden. De politie gaat er dan ook vanuit dat hij niet meer in leven is. Er is een beloning van 15.000 euro uitgeloofd voor de tip die leidt naar een oplossing in de zaak.

Op 21 november 2013 vertrok de toen 27-jarige Leemans vanuit het Belgische Rumst naar Roosendaal. Vermoedelijk is hij daar of elders het slachtoffer geworden van drugscriminelen. Hij is elk geval die dag nog in Nispen geweest, zo blijkt uit gps gegevens van de witte Audi 3 waarin hij reed. Ook is het voertuig nog gesignaleerd toen hij onder het viaduct van de Burgemeester Schneiderlaan in Roosendaal reed. De witte Audi 3 is later in Merksem teruggevonden. Opvallend was dat hierin een papieren zak en een half opgegeten broodje werden aangetroffen met daarop het DNA van een onbekende vrouw.  

Het onderzoeksteam gaat met de sinds dinsdag binnengekomen tips aan de slag. 

Kijk hieronder het item uit Opsporing Verzocht terug: 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief